Container plaatsen voor uw schrootafval

arrow Contacteer ons

plaatsen van containers

Onze containers

Heeft u uw zolder of kelder opgeruimd en bezit u een grote hoeveelheid oud ijzer dat u niet langer wenst te gebruiken? Wij plaatsen minicontainers van 2 op 2 meter bij u op locatie. Op voorwaarde dat u de container zelf degelijk vult, is de huur hiervan volkomen gratis. Bent u klaar met vullen? Geef ons een seintje en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de container op te halen en u te vergoeden voor uw oude metalen. 

Heeft u veel plaats op uw domein en heeft u regelmatig een container nodig? Bij ons heeft u de mogelijkheid om voor langere tijd een container op maat te huren. Rekening houdend met uw persoonlijke noden bepalen we de grootte en de ophaalfrequentie van de container(s). U hoeft uw metalen niet zelf te sorteren, wij nemen deze taak met plezier van u over.

Maak zonder verdere verplichtingen een afspraak voor het huren van uw container. Wij stellen ter plekke een vrijblijvende prijsofferte op.

Onze onderneming is gevestigd in Zeveneken, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lochristi, maar wij opereren ook rondom Lokeren, Sint-Niklaas, Berlare, Hamme, Dendermonde en Gent.  Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Wat mag er in de containers?

  • alle ferro- en non-ferrometalen: aluminium, lood, koper, staal, messing

  • elektromotoren: elektrische fietsen, rolstoelen, elektrische treintjes

  • loodbatterijen

  • kabels

  • klein ijzerafval: bouten, moeren, schroefjes, platen

  • andere huishoudelijke apparatuur: ventilatoren, ...

  • huishoudelijke en industriële elektronica: computers, televisietoestellen, printers, telefoontoestellen, radio’s

Zowel particulieren als kleine en/of grote ondernemingen kunnen een beroep doen op onze veelzijdige service voor eenmalige of periodieke huur van een of meerdere containers voor de opslag van oude metalen.

Bevindt uw woning of bedrijfspand zich in Oost- of West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant en heeft u een betaalbare opslagplaats nodig voor uw oude metalen? Huur een container bij Schroothandel Temmerman Wesley in Lochristi.